Цікава фізика
Субота, 20.04.2024, 12:06
Вітаю Вас, Гість
Головна Реєстрація RSS
Головна » 2013 » Січень » 23 » Пам’ять води
20:52
Пам’ять води
«Пам'ять води».У середині 60-х років XX століття вчені однієї з лабораторій Східної Азії працювали над створенням новітньої зброї масового ураження. Одного разу під час наради між ними виникла бурхлива суперечка, після якої усі учасники були госпіталізовані з симптомами інтоксикації. Результати розслідування причин групового отруєння стали в науковому світі справжньою сенсацією. Виявилося, що отруїлися ті вчені, які під час наради пили воду з графинів, що стояли на столі. Лабораторні дослідження показали, що хімічний склад води був дуже деформований. Тоді й виникла думка про те, що вода крім свого хімічного складу має й певну іншу невідому сучасній науці структуру.
Над цією гіпотезою почали працювати багато вчених з різних країн. Було проведено безліч різних екскрементів і досліджень.
Так, японські вчені довели "пам’ять води”. Вода реагує на емоції і запам’ятовує їх у своїх кристалах. Така теорія зацікавила весь світ, а також багатьох інших вчених.
В ході досліджень вчені брали воду, яка перебувала під впливом музики. Виявилося, що її кристали мали надзвичайно гарні візерунки, а вода, яка піддалася негативним емоціям, була за словами вчених, не придатна для вживання.


Документальний фільм "Велика тайна води"
Переглядів: 906 | Додав: ІванВолодимирович | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Сергій Зятюк  
0
Ще раніше бачив цей фільм. І справді дуже пізнавальний та цікавий. На перший погляд - парадокс, бо як це вода може щось "пам’ятати". Але якщо звернути увагу на простоту і в одночас складність самої води, то можна дійти висновку, що вода - одна із найгеніальніших речовин у всесвіті.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]